Archive for martie 16th, 2023

Awesome Image Awesome Image

Viorica P.

Super util! Daca tii la masina ta (si la nervii tai) merita sa lasi masina aici ca sa o iei fara probleme la intoarcere. Recomand cu toata increderea pentru toate avantajele parcarii langa aeroport si in plus pentru experienta placuta cu personalul firmei de parcare.

Read More

Paul B.

Oferiti un serviciu grozav. E accesibil, confortabil si minunat sa stii ca iti poti lua o grija de pe cap. Mai ales cand pleci in vacanta si vrei ca toate lucrurile sa ramana in ordine. Oamenii sunt foarte amabili, parcarea e curata si supravegheata non stop. Pretul e accesibil si tranferul la aeroport se face […]

Read More

Octavian H.

Am avut o experienta foarte buna cu 321Parking. Noi ne-am lasat masina in parcare timp de o saptamana, iar cand ne-am intors ne-am bucurat sa o descoperim intacta, curata si bine intretinuta. Acum nici nu pot sa-mi imaginez ca plec cu avionul din Cluj si nu-mi las masina in siguranta la voi in parcare.

Read More

Ionut P.

Inainte sa va gasesc, era un adevarat stres sa ma gandesc ce fac cu masina (cum si unde o las cat mai bine) inainte sa urc in avion. Datorita voua, de fiecare data cand calatoresc acum, stiu ca masina mea e in perfecta siguranta. Va recomand cu drag!

Read More
Coduri Promo
4 aprilie 2023
Oferta lansare
8 martie 2023